Tack vare vår eminente huvudtränare Daniel Stevens har kvalitén på Fenix BJJ träning blivit allt bättre! Ett långsiktigt arbete som startade för snart tre år sedan har nu börjat ge resultat. Framgångarna på tävlingsmattorna blir fler och fler. Men framförallt är stämningen på Fenix BJJ träning fantastisk!

Vi har idag en grupp som består av alla bältesfärger från vit-blå-lila-brun till svart! Vi har oerhört duktiga juniorer som är på väg upp. Vår barngrupp på tisdagar och torsdagar att stora möjligheter att bli riktigt bra.

Under 2014 skördade vi många framgångar och vi siktar mot ett ännu bättre 2015!

På vår BJJ träning är vi noga med att grunderna blir rätt! Vi drillar mycket och drar nytta av Daniels enorma tekniska kunskap. Men framförallt så har vi kul – oerhört kul! Vi varvar tuff fysisk träning, med sparring för att hålla uppe en bra nivå.

Vi tränar både med och utan dräkt på Fenix för att du ska få den optimala träningen!

Vill du träna BJJ på Fenix – boka en plats reda idag! Vi drar igång vårens kurser v 3 för fullt igen. Kontakta oss gärna för mer information!!