Att ständigt utvecklas och skapa bättre förutsättningar för Fenix medlemmar, instruktörer och fighters har varit en drivkraft sedan klubben drog igång sin verksamhet för fem år sedan. Nu görs en ny kvalitetssatsning för att lyfta MMA träningen till ännu en ny nivå.

Fenix tillhör sedan starten Team Shooters som leds av den legendariske August Wallén och hans instruktörer från Göteborg. Varje år skickar Fenix regelbundet sina instruktörer på utbildningar till Gladius MMA på Fighter Center Göteborg. Det är också där man har träffat de båda instruktörer som nu under sommaren och våren skall säkerställa att inlärningen av de inom Shooters vanliga drillarna skall läras in så bra som möjligt även på Fenix.

Freddie Holmgren och Robin “Banjo” Gidlöv är båda rutinerade herrar och har dessutom en talang för att lära ut sina kunskaper till andra. När det stod klart att det var dessa båda killar som var Fenix nya ess i rockärmen kändes det riktigt bra. Redan i tisdags genomfördes det första passet som följs upp av ytterligare ett ikväll (torsdag).

Målet är sedan att Freddie och Robin skall besöka Fenix regelbundet hela sommaren och därefter upprätthålla kvalitén på träningen även under hösten med regelbundna seminarier och teknisk uppföljning.

Vi välkomnar de båda och hoppas att den nya satsningen som även omfattar en total genomarbetning av hela MMA konceptet skall lyfta våra fighters, medlemmar och instruktörer till en ny nivå fram till och med våren 2016. Huvudansvarig för planeringen och genomförandet av denna storsatsning är Fenix huvudinstruktör Mike Wall.

Vill även du börja träna MMA på en klubb som verkligen satsar på kvalité , kontakta oss gärna för ett personligt möte. Du kan även föranmäla dig till höstens träning som startar v 35 redan idag! Välkommen till Fenix Kampsport – we make people shine!